Tjänster

ETT BRETT UTBUD AV KREATIVA OCH INNOVATIVA TJÄNSTER, FRÅN IDÉ TILL DISTRIBUTION.

CorporateTV

Studioproduktion

Filmproduktion

Röstförmedling

Adaptioner

Postproduktion

Vi producerar företags- och reklamfilm. Vi castar röster och skådespelare. Vi lokalanpassar dina produktioner till olika marknader och språk. Vi designar ljud, klipper och skapar visuella effekter till produktionerna. Slutligen hjälper vi dig med val och implementering i olika mediaplattformar.

Corporate TV

Vi hjälper dig skapa en dialog med din målgrupp. Paketering av företagskommunikation till B2B och B2C.

Vi utformar, producerar och distribuerar ett skräddarsytt programinnehåll och studio åt ditt företag. Kommunicera med dina kunder, medarbetare och leverantörer. Skapa mervärde och stärk ditt varumärke. Kommunicera direkt till din målgrupp; t.ex. produktnyheter, årsredovisningar och nya tjänster.

Gör CorporateTV till en del i ditt företags övergripande kommunikationsstrategi. Dra nytta av alla de nya möjligheter och fördelar som möjliggörs med visuell kommunikation, direktsänt eller on-demand. Förbättra och förädla kommunikationen med din publik både inom såväl som utanför företaget.

Studioproduktion

Välkommen till framtiden

En mer modern studioanläggning hittar du inte. Det här är scenen för paneldebatter, produkt- och idépresentationer. Studion är plattformen för din företagkommunikation. Vi hjälper dig att förmedla insikter, entusiasmera, engagera och övertyga.

Förutom att studion är utrustat med den absolut modernaste tekniken har vi också försett studioavdelningen med bästa möjliga uppbackning; loger, green-room, kök och mötesrum. Här finns också en särskild fotostudio för t.ex. produkt- och pressfotograferingar.

I en tid då innehållsmarknadsföring förväntas växa kraftigt de närmaste åren är det vi som gör ditt budskap levande.

Filmproduktion

En bild säger mer än 1000 ord

Komplicerade ämnen förklaras snabbt och enkelt med hjälp av film, det finns heller inget bättre sätt att skapa känslor och värderingar kopplade till ditt varumärke.

Vi fokuserar på produktioner som informerar, inspirerar och berör. Vi filmar stora event, föreläsningar, intervjuer, interna och externa budskap i alla dess former. I vissa fall passar kanske animationer bättre att beskriva ett förlopp, då löser vi det.

I vårt nätverk har vi skickliga och erfarna journalister, producenter, fotografer, redigerare och grafiker som ser till att det blir högsta kvalitet på slutprodukten oavsett kanal och plattform.

Röstförmedling

HUR LÅTER DITT VARUMÄRKE?

Vi identifierar och utvecklar tonalitet, skapar personlighet och identitet för dina nuvarande och kommande kunders öron.

Olika uppdrag, olika röstlägen, språk och dialekter. Att hitta precis rätt röst är ett precisionsarbete. Vi hittar den. Oavsett om det gäller reklamproduktion, ljudböcker, dokumentärer, e-learning, informationsfilm och elektroniska tjänster.

För dig som på egen hand vill botanisera bland ett axplock av våra röster så finns TwentyVoices för webben och för IOS. Här kan du själv göra ett urval baserat på en mängd kriterier. Du kan lyssna, spara dem du gillar, kommentera och skicka till kolleger.

Adaptioner

VARJE MARKNAD HAR SINA UNIKA BEHOV

Att adaptera filmer för olika marknader ställer stora krav på språklig såväl som kulturell förståelse för de ibland små skillnader som finns mellan de olika marknaderna. Genom åren har vi adapterat reklam- och informationsfilmer för en stor mängd internationella varumärken och marknader.

Vi spelar in ny speakerröst på det lokala språket. Vi anpassar eller skriver ny musik. Vi byter ut eller adderar grafiska element. Vi anpassar filmlängd, storlek och bildförhållande. I princip kan vi modifiera vad som helst i en befintlig film för att anpassa den till varje marknads unika behov.

Under åren har vi adapterat reklam- och informationsfilmer för en stor mängd företag och för de flesta större internationella varumärkena.

Postproduktion

DET VIKTIGA OSYNLIGA ARBETET

Om du inte ser det vi har gjort, då har vi gjort rätt, vi har gjort rätt i många år. Vårt arbete kan vara inspirerande eller osynligt men det är alltid av högsta kvalitét och oftast helt avgörande för slutresultatet.

Det är i samarbetet mellan den senaste tekniken och våra kreativa artister som ljud och bild harmoniseras till perfektion.

Vi utför allt inom bild- och ljuddesign och redigering.

Vi har genom åren fått förtroendet att efterbearbeta reklam, drama, underhållning, dokumentär osv. för en stor mängd lokala såväl som internationella uppdragsgivare.